Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Studie-avond over bedieningen

4 maart 2020 @ 20:00 - 22:00

Er is wildgroei, valse-bescheidenheid en onduidelijkheid over de vijfvoudige bediening. Er is ‘strijd’ rond bedieningen omdat de vijfvoudige bediening nog weinig bestudeerd is in gemeenten. En veelal blijft de kennis hieromtrent hangen bij leidersteams, oudsten en voorgangers. Ook is de vijfvoudige bediening betrekkelijk nieuw, dat maakt dat voorgaande generaties ook nog zoekend zijn in hun antwoorden.

Tijd voor een gedegen studieavond!

De vijfvoudige bediening is een uitvloeisel van Gods kracht op aarde. Ook in Nederland is er meer toepassing van bedieningen zichtbaar. Veel van ons hebben weinig raakvlak met de woorden: apostel, profeet, leraar, evangelist, herder. Schijn bedriegt; het interessante is dat vaak in profetische woorden over mensen een link ontstaat naar de vijfvoudige bediening. Dit kan ook door een verwijzing, bijvoorbeeld dat je ‘profetisch’ bent.

Genoeg redenen om dit onderwerp uit te diepen. Aan het einde van de avond heb je antwoord op deze vragen:

• Wat is een bediening? Hoe hebben bedieningen zich de afgelopen tijd ontwikkeld?
• Wanneer heb je een bediening? Moet je hiervoor handoplegging hebben gekregen of een andere vorm van erkenning?
• Wat is het verschil tussen een profeet en de gave van profetie? Wanneer kun je jezelf een profeet noemen? (of een van de andere bedieners)
• Wat is de vijfvoudige bediening? Wat is kenmerkend voor een apostel, profeet, herder, leraar en evangelist? Hoe werken ze samen? Welke plaats nemen ze in House of Hope en hoe werkt het in het bredere koninkrijk?
• Wat is het verschil tussen apostel en apostolisch en tussen profeet en profetisch? Wat is dan een apostolisch-profetische kerk?
• Hoe verhouden leiderschap en bedieningen met elkaar?

Deze studie stelt je in staat om gerichter te groeien in Gods koninkrijk. Gaaf hè!

Gegevens

Datum:
4 maart 2020
Tijd:
20:00 - 22:00

Locatie

Netwerk 53, Purmerend
Netwerk 53
Purmerend,
+ Google Maps