15 februari

2020:

De geur van

schoonheid

Mijn allerliefste, alles aan jou is zo mooi. Er is geen gebrek of onregelmatigheid aan jou te vinden.

Hooglied 4:7

We laten ons op 15 februari inspireren door het verhaal van koningin Esther. Als jong meisje komt Esther in het paleis van koning Ahasveros terecht. Als een van de honderden meisjes, waaruit de koning zijn nieuwe koningin zal kiezen. Ze is uitgezocht, omdat ze mooi is. Maar uit het verhaal blijkt, dat ze niet alleen mooi is van buiten, maar dat God op basis van haar innerlijke schoonheid haar een groot plan kan toevertrouwen. Voordat Esther bij de koning komt, ondergaat ze een diepe schoonheidsbehandeling. We gaan kijken wat deze beauty treatment van Esther is en welke geestelijke lessen we hieruit kunnen leren!

Sprekers: Joanna Mimpen en Murielle Vroom


Workshop:

Oliën en

Handmassage

Door Sida Digristina

Essentiële oliën zijn schitterende geschenken van God uit de natuur! Ze ruiken niet alleen lekker, ze hebben ook goede eigenschappen voor onze gezondheid en stemming. Het zijn prachtig middelen om op een natuurlijke manier voor jezelf en een ander te zorgen.

Wil jij de voordelen ontdekken van essentiële olie en genieten van een heerlijke handmassage? Kom dan naar deze workshop. We gaan meer ontdekken over oliën uit de bijbel, ruiken, ervaren en leren hoe je een ontspannen handmassage geeft. Je bent van harte welkom! Olie en parfum maken het hart blij! (Spreuken 27:9a). Sida Digristina is de oprichter van ‘Door Liefde’.