14 maart:

Pak je

vrijheid!

Leef dus in de vrijheid die Christus je gegeven heeft.

Galaten 5:1

Dit is de tweede bijeenkomst van Women of Hope! We laten ons opnieuw inspireren door Esther. Als Esther koningin is geworden, hoort ze van haar oom Mordechai dat haar volk in gevaar is. Gaat ze opstaan om haar volk te helpen? Of blijft ze in haar veilige comfort-zone? Lukt het haar, en ook ons, om als God ons vraagt om uit te stappen, Hem te gehoorzamen? Kom en schud van je af wat je nog tegenhoudt om in je bestemming te wandelen.

Sprekers: Joanna Mimpen en Joke van der Elst


Workshop:

Maak je

eigen sieraad

Door Grace and Praise

Altijd al eens jouw eigen armband willen maken?

In deze unieke workshop ga je een sieraad maken waar je de tijd neemt voor bezinning en creativiteit. Tijd voor jezelf, en met Inspiratie vanuit Gods woord. Zoals Mordechai Esther herinnerde aan de waarheid dat zij koningin was en mocht uitstappen om te doen wat God van haar vroeg, zo herinneren prachtige bedels jou aan Gods waarheid over jouw leven!

In deze workshop ga je aan de slag met diverse materialen. Je leert zelf jouw eigen sieraad maken en je krijgt uitleg over de technieken om je sieraad nog unieker te maken. Hoe mooi is het om de bijbelse en christelijke symboliek te gebruiken in een gepersonaliseerd sieraad! De workshop wordt gegeven door Gerjaan Middelkoop-Petersen. Gerjaan is de oprichter van sieradenwinkel Grace and Praise.